Successos

BAIX PENEDÈS

29.000 usuaris sense llum per una avaria

Una avaria a la subestació elèctrica de Castellet i la Gornal (Alt Penedès) va deixar ahir sense llum prop de 30.000 abonats de la comarca del Baix Penedès, principalment de les poblacions del Vendrell, Santa Oliva, Albinyana, Bellvei, Banyeres del Penedès i Castellet.

L'avaria es va registrar poc després de les set del matí en desconnectar-se un transformador de la subestació elèctrica, segons va informar Endesa. Els operaris de la companyia van estar tot el matí a la subestació per resoldre l'avaria i restablir el servei gradualment. Cap a les vuit del matí, bona part dels afectats ja tornaven a tenir llum. No obstant això, després de les nou encara quedaven prop de 10.000 usuaris sense subministrament elèctric. La situació va quedar normalitzada del tot al migdia. L'avaria va tenir més incidència al Vendrell, on pràcticament 10.000 abonats van quedar sense llum.

TAEMPUS



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia