Successos

Incendi en un paller d'una granja de Cassà de la Selva

Les flames van afectar un cobert de grans dimensions, van cremar les bales de palla que hi havia i van causar danys en un tractor

Els bombers van fer guàrdia ahir al mas per evitar que el foc es revifés

Deu dotacions dels Bombers van treballar dijous en les tasques d'extinció d'un foc que es va declarar en un cobert d'una granja bovina, a Cassà de la Selva. Els cossos d'emergències van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de les set de la tarda. La instal·lació on es va produir l'incendi pertany al mas Guri, situat al veïnat d'Esclet. Les flames van cremar les bales de palla que hi havia emmagatzemades en un paller de grans dimensions que és a prop d'una granja de vaques de l'explotació, i també van ocasionar desperfectes en l'estructura del cobert, així com en un tractor petit. A part dels danys materials que va causar l'incendi, però, no es van haver de lamentar ferits, ni tampoc va resultar afectat cap dels animals. En la gestió de l'incendi també hi van participar la policia local i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Tres dotacions dels Bombers es van quedar a la finca al llarg de tota la matinada de divendres per fer vigilància i continuar remullant per impedir que les flames es revifessin. Com a mesura preventiva, a més, alguns efectius s'hi van quedar ahir. La propietat té una extensió de 85 hectàrees de camps de conreu i 43 de bosc. En la granja mas Guri hi ha unes 600 vaques i 450 vedelles de recria, i l'activitat principal de l'empresa és la producció de llet.

LA DATA

02.07.15
A les set de la tarda es va desencadenar el foc. Bombers, policia local i Mossos van treballar per apagar-lo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia