Successos

Localitzen marihuana en un local de Girona

La policia comissa 261 plantes i deté un home per tràfic de drogues

La Policia Municipal de Girona ha detingut un veí de la ciutat per un delicte de tràfic de drogues i defraudacions de fluid elèctric i aigua després que li localitzessin una plantació de marihuana. El cas es va descobrir després que es detectessin al barri de Sant Narcís queixes veïnals per males olors, presumptament de marihuana, que provenien d'un local que semblava estar tancat. Divendres al matí la unitat de proximitat de la Policia Municipal de Girona va iniciar una operació per tal de descobrir qui utilitzava el local. Un agent de paisà va comprovar que el local només tenia una entrada i sortida i que a primera hora del matí una persona hi entrava. Seguidament, el sospitós va permetre que els agents accedissin a l'interior del local.

Connectat il·legalment

Els policies van veure que hi havia diferents sales prefabricades i preparades amb llum artificial, ventiladors, filtres i temporitzadors horaris, estris necessaris per al cultiu de marihuana. També es van trobar 261 plantes de marihuana distribuïdes per les sales en funció del procés de creixement. Les plantes mesuraven des de 40 centímetres fins a un metre d'alçària. A la darrera sala s'hi van trobar també sistemes de pesatge i diferents bosses precintades, amb marihuana, preparades per a la venda. Així mateix, els agents van comprovar que el local estava connectat a la xarxa d'abastament públic de llum i aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia