Successos

Toca més d'un milió d'euros a Palamós

L'afortunat és veí del municipi i habitual de l'administració Carmela

Últimament les comarques gironines estan de sort amb els sortejos de loteria. Dissabte van caure 200.000 euros a les Planes d'Hostoles i, el mateix dia, 1,2 milions d'euros a Palamós. Concretament, la butlleta guanyadora es va segellar a l'administració de loteria Carmela, situada a l'avinguda de Catalunya. En el sorteig de la Bonoloto de dissabte passat un usuari va encertar els sis números del sorteig i es va endur un premi d'1,2 milions d'euros. Es dóna la circumstància que el 20 de maig passat la mateixa administració ja havia repartit quasi 60.000 euros en un altre premi de la Bonoloto. En aquella ocasió va ser una butlleta amb cinc encerts que va guanyar 59.872 euros. Ara, però, el premi concedit ja és més espectacular, i l'usuari o usuària va trobar fortuna a Palamós i a Albacete, on també va tocar. L'administració de loteria Carmela va obrir portes ara fa quinze anys i aquest és el primer premi gros que dóna. Per això ho han celebrat amb molta alegria, tal com explica una de les treballadores de l'establiment, Maria Àngels Vallès.

És veí de Palamós

Segons informava ahir el web de Ràdio Palamós, el guanyador o guanyadora d'aquests 1,2 milions d'euros de la Bonoloto és de Palamós i client habitual de l'administració Carmela.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia