Successos

Controls policials a Lloret per evitar incidents

La policia local i els Mossos treballen sobre el terreny per dissuadir els turistes de cometre conductes incíviques

La policia local de Lloret de Mar i els Mossos d'Esquadra ja estan immersos en plena campanya d'estiu. Comencen els controls preventius sobre el terreny per dissuadir els turistes de les conductes incíviques al carrer i del consum i distribució de drogues en locals d'oci. I no només per prevenir, sinó també per intervenir en qualsevol conflicte que hi pugui haver. És el que va passar ahir a la matinada.

Per una banda, els Mossos d'Esquadra, juntament amb la policia local, van fer una operació policial en el local de màquines recreatives i escurabutxaques Happy Day, situat a l'avinguda de Just Marlés. En l'operació van participar, fins i tot, efectius de la brigada mòbil i la unitat canina. Després de l'escorcoll al local i de la identificació de desenes de clients i de dos treballadors, el control policial va acabar sense cap denuncia administrativa ni cap persona detinguda.

Quan sí que hi va haver un detingut va ser hores més tard, al mateix carrer. Un jove de nacionalitat holandesa va ser arrestat per l'equip de la brigada mòbil dels Mossos d'Esquadra després que causés aldarulls durant una baralla amb altres compatriotes. El jove es va fer diverses contusions i ferides durant la batussa.

Així mateix, durant l'operació policial nocturna a Lloret de Mar, la policia local també va haver d'atendre un turista que anava begut i que va necessitar assistència del sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Fre a la Costa Brava

L'estiu passat, ajuntaments, empresaris d'establiments nocturns i operadors turístics diversos van fer especial incidència en les batalles contra l'incivisme, no només a Lloret de Mar, sinó també en el conjunt de la Costa Brava, ja fos a través de la conscienciació sobre el terreny o a través de les actuacions dissuasives executades per policies locals i Mossos. Aquests controls policials continuaran durant tot l'estiu per prevenir, precisament, aquestes conductes incíviques.

LA XIFRA

1,8
per cent.
És el descens del nombre de delictes i faltes l'any passat a Lloret arran de l'aplicació de les ordenances.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia