Successos

Detenen a Rubí un jove de 17 anys acusat de degollar la mare

Els Mossos d'Esquadra van trobar ahir a la tarda el cos de la dona, de 55 anys, que estava separada i a punt de ser desnonada, estirada a terra del seu pis

Cap a quarts de cinc de la tarda agents dels Mossos d'Esquadra van detenir ahir un noi de 17 anys d'edat al número 9 del carrer Terrassa de Rubí, com a presumpte autor de l'assassinat de la seva mare, Caitlin, de 55 anys i de nacionalitat americana.

El noi hauria comès el presumpte assassinat de la mare durant la jornada de dimarts, segons fonts pròximes a la investigació policial. Després de deixar el cadàver a la casa, el suposat autor del crim va anar ahir a la platja i va tornar per fer la trucada als Mossos a la tarda. Segons van confirmar fonts policials, després de rebre l'avís i arribar a casa seva van trobar la víctima estirada a terra amb signes de violència i amb un gran tall al coll fet per arma blanca.

Els policies van detenir el jove com a presumpte autor dels fets, tot i que, segons alguns veïns, el noi ja no vivia amb ella, ja que la dona estava pendent d'un desnonament de l'habitatge on vivia des de feia uns set anys provinent de Sant Cugat. El noi serà traslladat a la fiscalia de menors, on avui ja podria prestar declaració. Els veïns consultats negaven la possibilitat que la dona o el seu fill tinguessin algun tipus de trastorn.

La dona, que professionalment feia traduccions i també havia treballat en una productora audiovisual, segons explicaven alguns veïns, estava passant problemes econòmics, l'havien vist al menjador social de Càritas i el seu fill havia fet d'escolà a la parròquia, segons va explicar el rector Joaquim Messeguer. El noi havia estudiat a l'escola els Maristes del municipi. Fa cosa d'un any la víctima havia fet una recollida de firmes com a mesura de pressió per evitar el desnonament, recordava en Salvador, un altre dels veïns. I també feia un parell o tres d'anys que s'havia separat poc amistosament del seu marit, que era comptable de professió i que segons van explicar ahir a la tarda alguns testimonis l'havien vist entrar al matí a l'habitatge de la víctima.

L'àrea d'investigació criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord adscrita a la Divisió d'Investigació Criminal s'ha fet càrrec del cas.

LA DATA

2008
Va ser l'any
que la família es va traslladar a viure a Rubí provinent de la població veïna de Sant Cugat.

LA XIFRA

55
anys
tenia la víctima, que va morir degollada. Era americana, estava separada i a punt de ser desnonada.

En coma un jove agredit amb un patinet al Raval

j.n

S'ha iniciat una investigació per un atac amb un patinet a un noi de 25 anys dilluns passat a pocs metres del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Els fets es van produir dilluns a la matinada i ara es treballa per recollir la versió dels testimonis i localitzar els presumptes autors per saber-ne els motius. Un amic de la víctima va explicar ahir a Catalunya Ràdio que un grup de joves jugava tranquil·lament a bàsquet a la zona quan un altre grup, suposadament de filipins, els va començar a increpar.

La víctima va intercedir en el conflicte, moment en què un dels membres del grup li va donar un fort cop al cap amb el monopatí, cosa que va provocar que el jove es desplomés a l'instant. El noi va ser traslladat a l'hospital del Mar de Barcelona, on encara està ingressat en estat de coma a causa del cop rebut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia