Successos

En llibertat els sospitosos de l'agressió a Lloret

El jutjat de Blanes va deixar ahir en llibertat sense fiança i sense mesures cautelars els dos turistes holandesos detinguts dimecres per un delicte de lesions després que haguessin causat un tall al coll a un compatriota a la zona del passeig de Lloret de Mar.

El jutge va interrogar ahir també la víctima, que ja està donada d'alta de l'hospital, i el noi que anava amb ell el dia de l'agressió, i les versions que van donar uns i altres eren contradictòries. Els detinguts asseguren que havia existit una batussa prèvia abans que un d'ells ataqués amb una ampolla trencada la víctima, cosa que la víctima nega. Els detinguts i la víctima no es coneixien d'abans tot i ser tots holandesos, però sí que van admetre que uns dies abans alguns d'ells s'havien vist en un local de Lloret. Tots tornaran a Holanda en les properes hores, com ja tenien previst.

Els fets van passar dimecres a les sis del matí i la detenció i la ràpida assistència al noi ferit van ser possibles perquè una patrulla de la policia local de Lloret que feia la ronda a la zona del passeig va presenciar el mateix moment de l'agressió. Els policies van demanar atenció mèdica per al ferit i van aconseguir atrapar els agressors quan encara un d'ells tenia a les mans l'ampolla trencada amb la qual havia fet el tall a la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia