Successos

28 detinguts per tràfic de drogues a Deltebre

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir 28 persones a Deltebre en el marc d'una operació contra el tràfic de drogues a petita escala. Als detinguts també se'ls acusa de cometre petits robatoris. La investigació es va iniciar al febrer i va acabar el mes passat. A més de les detencions, es van fer set entrades i registres a domicilis, on es van comissar drogues i diners. El 26 de juny es va fer l'operatiu més important, amb entrades en tres bars de Deltebre.

En els registres domiciliaris, els Mossos d'Esquadra van comissar 33 grams de marihuana, cinc d'haixix, 47 de cocaïna, set d'heroïna, tres d'speed i 1.200 euros en efectiu.

Entre els 28 detinguts haurien comès un total de 17 il·lícits patrimonials. D'aquests, s'han resolt vuit robatoris amb força a domicilis, un robatori amb violència, sis delictes de furt, un delicte de receptació i un furt d'ús de motocicleta. Tots aquests delictes es van consumar, presumptament, a Deltebre.

Amb aquesta actuació s'ha permès neutralitzar els punts de venda de droga a petita escala i una disminució de robatoris a la zona. Tots els detinguts han passat a disposició judicial als jutjats de Tortosa i han quedat en llibertat amb càrrecs. És la segona operació que es du a terme al territori en poc més de dues setmanes. El 14 d'agost es van detenir sis persones en una operació similar a l'Ametlla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia