Successos

Troben en una casa de Cassà onze quilos de marihuana

Els Mossos i la policia local han detingut un home i han imputat sis persones més per tràfic de droga

Els Mossos i la policia local de Cassà de la Selva han detingut un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, i han imputat sis persones més per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Els fets es remunten a principis d'agost, quan els Mossos d'Esquadra van començar una investigació conjunta amb la policia local de Cassà de la Selva. Els cossos policials sospitaven que en una casa de la vila hi hauria una gran plantació de marihuana. Durant el matí del 26 d'agost, la policia va localitzar una casa aïllada al veïnat de la Verneda, dins del terme municipal de Cassà, on se sentia una forta olor de marihuana.

En una nau annexa a l'habitatge, els agents van trobar onze quilograms de cabdells de marihuana assecats i preparats per transportar i vendre. Segons les estimacions de l'Oficina Central d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior, la droga podria estar valorada en uns 48.000 euros. A més, el local tenia tots els sistemes, equipaments i les condicions òptimes per haver estat l'indret on es cultivava la droga. Els policies van comprovar que les instal·lacions tenien el sistema de fluid elèctric connectat de forma fraudulenta a la llum. Segons els especialistes de la companyia elèctrica, els responsables de la plantació haurien defraudat un total de 18.000 euros. Finalment, els agents van aconseguir enxampar els responsables de la plantació de marihuana. Van detenir el propietari de la casa i de la plantació i van imputar sis persones més per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Tant el detingut com els imputats han quedat en llibertat i se'ls ha citat a presentar-se davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan es requereixi.

LA XIFRA

48.000
euros
és el valor aproximat de la droga que van comissar a la casa de Cassà de la Selva


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia