Successos

Enxampat amb 2.000 plantes de marihuana

La Guàrdia Civil va comissar també una arma de foc i un matxet, a la Jonquera

La Guàrdia Civil va detenir un veí de la Jonquera per haver cultivat més de 2.000 plantes de marihuana en una masia del municipi. Els fets van tenir lloc el 26 de juliol passat, quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement de la possible existència d'una plantació il·legal. Els agents es van acostar a la zona de la muntanya de Sant Julià, on van localitzar una masia protegida per diversos gossos de raça perillosa, de la qual va sortir un home corrents en direcció al bosc. Un cop el van haver enxampat, l'home els va conduir de manera voluntària a l'hort de la part del darrere de la casa on hi havia la plantació. Juntament amb la marihuana, els agents van comissar una arma de foc amb abundant munició i un matxet de grans dimensions. El detingut i tot el material comissat van ser posats a disposició del jutjat de Figueres.

L'última operació important coneguda de la Guàrdia Civil contra el tràfic de marihuana va ser a finals de juliol, quan els agents van detenir un conductor d'un camió a la Jonquera amb 116 quilos de marihuana envasada al buit amagada en un doble fons del vehicle i va intervenir 22.980 euros. El conductor del tràiler, que té 62 anys i és de nacionalitat holandesa, va quedar detingut i més tard el jutge el va posar en llibertat sota fiança de 8.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia