Successos

Troben morta una dona al mar, a Tossa

La víctima, d'uns 30 anys, estava vestida i no duia documentació

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la mort d'una dona que va aparèixer morta ahir al mar, entre unes roques, a Tossa. El cos, que estava enfonsat a l'aigua un metre i mig, el va descobrir un banyista que estava fent snorkel prop de la cala Mar Menuda. De seguida va posar en coneixement de la descoberta els socorristes, que immediatament es van desplaçar en barca al lloc on estava la víctima, ja que només s'hi pot accedir per mar. En comprovar que efectivament havia el cos d'una dona i que ja era morta, es va avisar els Mossos d'Esquadra. Posteriorment, el cadàver va ser traslladat al port de Lloret de Mar, on es va desplaçar la comitiva judicial i es va fer l'aixecament del cadàver. En el moment de la troballa, la dona, que segons fonts policials devia tenir uns 30 anys, anava indocumentada, estava vestida i duia una motxilla. Ara els Mossos investiguen el cas, i, descartada per ara una mort criminal, apunten a un accident o un suïcidi.

Segon cos localitzat

Aquests fets es produeixen un dia després que a la platja de Santa Margarida de Roses es localitzés el cos sense vida d'un turista alemany. A priori, tot fa pensar que l'home, de 74 anys, va anar de bon matí a banyar-se a la platja. Per causes que els forenses determinaran, l'home en algun moment es va trobar malament dins l'aigua, va perdre el coneixement i va acabar morint ofegat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia