Successos

Sense pistes sobre la jove afogada a Tossa

Passades gairebé 48 hores, els Mossos d'Esquadra continuen sense pistes sobre la identitat de la jove que va aparèixer morta al mar dimecres al migdia, a Tossa. El cos, que estava enfonsat a l'aigua un metre i mig, el va descobrir un banyista que estava fent snorkel prop de la cala Mar Menuda. La jove, que aparentment té entre 30 i 40 anys, té complexió molt prima, anava vestida i duia una motxilla, a l'interior de la qual hi havia algunes medicines i altres objectes. El cos presentava diverses contusions i símptomes clars d'ofegament. Ara la policia està en espera d'alguna pista, com ara la denúncia de desaparició, per poder estirar el fil i saber la identitat de la jove. Descartada a priori una mort criminal, els investigadors apunten que la noia va caure accidentalment o bé que es va llevar la vida.

El cos de la jove va ser rescatat prop d'unes roques a a 30 metres de cala Mar Menuda, i va ser traslladat al port de Lloret de Mar, on la comitiva judicial va fer l'aixecament del cadàver. El cos es troba ara mateix a les instal·lacions de l'Institut de Medicina Legal de Girona,
on en les pròximes hores els metges forenses tenen previst practicar-li l'autòpsia per determinar les circumstàncies de la mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia