Successos

Un nen de nou anys mor en bolcar un quad a Palafrugell

El vehicle el menava el germà petit, de sis anys, en una finca de la família

El pare va ser testimoni de l'accident

Un nen de nou anys veí de Begur, Nil López Deulofeu, va morir dimarts a la tarda a causa de les greus ferides que es va fer quan va bolcar el quad en què anava, conduït pel seu germà petit de sis anys, dins d'una finca del camí dels Plans on la família té cavalls. Els dos nens anaven a cavall d'un quad de 50 cc (els adequats per a la mainada) dins de la finca observats pel seu pare. En el moment de l'accident conduïa el germà petit i el nen de nou anys anava darrere. En un moment determinat, el conductor va fer una accelerada més forta que va provocar que el quad es desequilibrés i bolqués. El nen que anava darrere va rebre un cop important al cap (probablement perquè el vehicle li va caure al damunt), mentre que el seu germà es va fer lesions més lleus.

En vista de la gravetat de la situació, el pare dels nens va alertar els serveis d'emergència i va traslladar ràpidament els nens fins al CAP de la població, on el nen de nou anys va morir, tot i els intents dels serveis mèdics per reanimar-lo. El seu germà petit va ser traslladat a l'hospital, tot i que les ferides que tenia no representaven cap risc per a la vida.

Els Mossos van fer la corresponent inspecció al lloc del sinistre, on també van acudir els Bombers i la Policia Municipal, que es va ocupar també de facilitar atenció psicològica als pares de la víctima. L'atestat del sinistre, que no es comptabilitzarà com un accident de trànsit, anirà a càrrec dels Mossos d'Esquadra, que compten que el testimoni del pare sigui clau per esclarir les circumstàncies exactes dels fets. L'autòpsia efectuada a la víctima va determinar que el nen havia mort a conseqüència d'un traumatisme cranial. Segons els primers indicis, els dos ocupants del quad no duien casc en el moment de l'accident, però tampoc no hi estaven obligats ja que no circulaven per una via pública sinó en un recinte particular i tancat, propietat de la família, que viu, però, a Begur.

LA DATA

22.09.15
Un accident
de quad en una finca privada a Palafrugell va causar la mort del nen de nou anys.

LA XIFRA

9
anys
tenia la víctima i sis anys el seu germà petit, que era qui conduïa el quad en el moment que va bolcar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia