Successos

Assalten un supermercat de Palamós fent un forat a la paret

Uns desconeguts van assaltar aquest cap de setmana els supermercats Comerco de Palamós i Maxi Dia de Vall-llobrega. Segons van explicar ahir fonts policials dels Mossos d'Esquadra, el primer dels fets va tenir lloc minuts abans de les dotze de la nit de dissabte, quan es va disparar l'alarma de l'establiment comercial palamosí que està situat al polígon industrial de Sant Joan. Quan hi va arribar una patrulla, es van trobar que els lladres havien fet un forat a la paret per accedir a les instal·lacions però no se n'havien endut res.

El segon fet va tenir lloc minuts després, quan, altre cop, la centraleta de la policia va rebre l'avís que s'havia disparat una alarma, la del Maxi Dia que està situat a tocar de la C-31. Fins al lloc dels fets es van desplaçar les patrulles policials, però altre cop els lladres n'havien fugit cames ajudeu-me. Tot indica que els lladres, altre cop, van marxar sense botí, ja que en una primera inspecció ocular els agents no van trobar evidències que s'haguessin endut res. Tant els Mossos com la Policia Local van fer una recerca, però no van localitzar els fugitius, que sembla que van cometre els dos fets delictius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia