Successos

Cremen marihuana a la finca on la van trobar

Els Mossos d'Esquadra i els bombers van cremar ahir 56 quilos de cabdells i 148 plantes de marihuana que es cultivaven en una finca de la partida de Llívia de Lleida. La crema controlada va tenir lloc als terrenys de la mateixa propietat i es calcula que el valor total de la droga és d'uns 250.000 euros. Els Mossos han detingut tres homes, de nacionalitat espanyola i d'entre 42 i 47 anys, que vivien en aquesta propietat.

El cap de l'àrea bàsica policial (ABP) del Segrià, David Boneta, ha explicat que van trobar la marihuana en el marc del patrullatge que es fa per les zones rurals i tenint en compte que és l'època de collita de la marihuana. Així, ha continuat, es va detectar aquesta plantació a l'Horta de Lleida, on es van localitzar més de cent plantes en cultiu, així com maquinària per assecar la droga. La particularitat d'aquest cas és que les plantes de marihuana no estaven amagades entre el panís, sinó que es trobaven en mig d'una plantació de tomateres de la mateixa finca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia