Successos

L'Audiència absol de nou l'edil Miguel Jurado

L'Audiència de Barcelona ha ratificat l'absolució del regidor del PP a Badalona Miguel Jurado, que va ser jutjat per un possible delicte de violació de domicili després de rebre una denúncia de la Hermandad Rociera Virgen Rocío de la Esperanza. El 9 de juny, Jurado ja va ser absolt pel jutjat penal número 20 de Barcelona, però l'entitat, que entenia que l'Ajuntament, amb Jurado al capdavant, havia ocupat el local de forma il·legal per fer-los fora, va presentar un recurs d'apel·lació davant l'Audiència. Ara, a més de ratificar l'absolució del regidor popular, l'Audiència condemna l'entitat al pagament de totes les despeses del judici.

La sentència és ferma i per tant posa punt final a un procediment en el qual el jutge assegura que “no hi va haver cap voluntat de trepitjar la intimitat ni restringir la llibertat de la germandat”. Segons la resolució, “el que es pretenia era recuperar el local i evitar haver de suportar l'import del lloguer, oferint un local propietat de l'Ajuntament, en el context de racionalitzar les despeses del consistori”.

Jurado ha mostrat la seva satisfacció per la ratificació de la sentència i ha assegurat que “era qüestió de temps que la justícia demostrés que darrere de tot això tan sols hi havia mentides i que aquesta només era una denúncia política propiciada des d'àmbits propers al partit socialista de Badalona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia