Successos

Indemnització de 240.000 euros pel crim de l'escorxador

L'Audiència de Girona ha confirmat la pena de 6 anys de presó per a Chen Xiaowei, un ciutadà de nacionalitat xinesa que va clavar una ganivetada mortal a un company de feina, el 23 d'octubre del 2012. El crim va tenir lloc mentre els dos homes estaven treballant a l'escorxador Frigorífics Costa Brava de Riudellots de la Selva. Inicialment, l'acusat afrontava 20 anys de presó per assassinat, però un pacte d'última hora entre la fiscal, l'acusació particular i la defensa va fer que es dissolgués el jurat popular que havia de donar el seu veredicte. Les parts van acordar sis anys de presó per a Xiaowei per un delicte d'homicidi, amb l'atenuant molt qualificada d'arravatament. A banda, es va decidir que ja s'establiria en la sentència la quantitat econòmica que havien de percebre els familiars de la víctima, Siambou Koffi. El tribunal ha dictat que siguin
indemnitzats amb un total de 240.000 euros pels
danys morals soferts. La responsabilitat civil directe serà assumida per l'asseguradora de l'empresa i, subsidiàriament, per Frigorífics Costa Brava. S'ha arribat a aquesta conclusió perquè la conducta delictiva de l'acusat es va produir “mentre desenvolupava les seves obligacions o serveis” per a l'escorxador. En el judici, Xiaowei va ser defensat pels advocats Pablo Corsaletti i Pedro Nilo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia