Successos

Mor un nen de dos anys en caure d'un balcó a Roses

L'infant, francès, es va enfilar en una taula de la terrassa, va superar la barana i es va precipitar al buit des d'un tercer pis

Els fets van tenir lloc a l'hotel on s'allotjava amb la seva família

Un nen de dos anys va morir ahir en precipitar-se des d'un balcó a Roses. El desgraciat accident va tenir lloc pels volts de les nou del matí al carrer de la caravel·la La Santa Maria, just a tocar del passeig marítim. Segons apunten fonts pròximes a la investigació, l'infant estava amb la seva mare i el seu company, tots de nacionalitat francesa, en una habitació de l'hotel Terraza, on van arribar dissabte. En un moment que la parella es va despistar i no estava atenta al que feia el nen, el marrec va sortir a la balconada i va pujar a una taula, va superar la barana i, irremeiablement, va caure al buit. Van ser els mateixos treballadors de l'hotel que en assabentar-se dels fets van trucar al 112 per alertar els serveis d'emergència.

Els primers d'atendre l'infant van ser un bomber fora de servei que estava allotjat a l'hotel i una unitat de bombers que passava casualment per l'avinguda quan van tenir lloc els fets. Posteriorment, hi van arribar efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i diverses patrulles de la Policia Local de Roses i Mossos d'Esquadra. Els sanitaris van assistir la criatura, però a conseqüència de les greus lesions que havia patit no es va poder fer res per salvar-li la vida i tan sols van poder certificar la seva mort. Pel que fa a la mare i el seu company, en estat de xoc, van haver de rebre assistència psicològica. Poc abans de les onze del matí, la comitiva judicial va fer l'aixecament del cadàver i van traslladar a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on li faran l'autòpsia.

En un comunicat, l'Hotel Terraza va lamentar “profundament la mort per accident” del nen i es va posar a disposició de la família “per a tot el que necessitin”.

LA FRASE

Els serveis d'emergència han intentat salvar-li la vida, però lamentablement no ha pogut ser
Miquel Gotanegra
gerent de l'hotel terraza


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia