Successos

Denuncien el robatori d'uns 6.000 euros en un restaurant de Girona

Els lladres es van endur dues caixes enregistradores d'Els Jardins de la Mercè

També van sostreure targetes de crèdit

Es va recuperar una de les caixes

Els Jardins de la Mercè, un dels idíl·lics i coneguts restaurants del Barri Vell de Girona, va ser objecte dimarts d'un robatori. Els Mossos d'Esquadra van ser alertats dels fets poc abans de la mitjanit. Es calcula que els lladres van accedir al negoci una hora i mitja abans que la policia rebés l'avís. Per entrar-hi, els assaltants van esbotzar la porta principal, on va quedar trencat el vidre. Segons va denunciar posteriorment el propietari, van sostreure dues caixes enregistradores, que contenien en conjunt uns 6.000 euros, i també es van emportar diverses targetes de crèdit. Arran d'aquest episodi, va saltar l'alarma del local, situat al número 10 de la pujada de la Mercè. L'amo s'hi va adreçar per certificar què havia ocorregut i, en arribar-hi, va comprovar que hi havien robat. Va trucar ràpidament al 112 i, des d'aquí, es va derivar el servei als Mossos. Es van mobilitzar agents de seguretat ciutadana, de la unitat d'investigació i de la policia científica. Els efectius van dur a terme la inspecció ocular a l'establiment per intentar trobar indicis i empremtes que permetin identificar els autors. Van rastrejar, a més, el perímetre exterior i en un carrer proper van recuperar una de les caixes enregistradores. Després d'apropiar-se els diners que hi havia dins, els lladres la van abandonar, llençant-la a la via pública. A banda, també al Barri Vell, es dóna la circumstància que aquesta setmana van intentar robar a la seu del Col·legi de Periodistes, al carrer Nou del Teatre. En aquest cas, van forçar la porta, on van ocasionar desperfectes, si bé al final no van aconseguir accedir-hi.

LA DATA

24.11.15
Uns desconeguts
van irrompre al local esbotzant la porta principal, en la qual va quedar trencat el vidre.

LA XIFRA

10
És el número de la pujada de la Mercè on hi ha el negoci de restauració que va resultar afectat.

Un veí de Palafrugell reté un lladre a casa

Desagradable situació la que es va trobar un veí de Palafrugell quan tornava a casa. Els fets van succeir a les nou del vespre del 20 de novembre, quan va sorprendre un noi de 19 anys que intentava endur-se diversos objectes de valor del domicili. Tot i l'impacte inicial, el propietari de l'immoble va aconseguir mantenir la calma i retenir el jove, fins que una patrulla dels Mossos va arribar i va procedir a la seva detenció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia