Successos

Denunciats per haver animat menors a beure

Una discoteca de Girona regalava entrades a qui consumís més alcohol

La Policia Municipal de Girona ha denunciat la discoteca Blow de la ciutat per haver promocionat per Facebook festes amb alcohol per a estudiants d'institut. Ho va fer coincidint amb la festivitat comercial del Black Friday, que va tenir lloc el passat 27 de novembre. A la publicitat que feia es prometien entrades VIP als estudiants que participessin en el que havien batejat com Fuckin fridays - La gran guerra dels instituts. Les entrades eren per a una festa prevista per al 4 de desembre amb un conegut discjòquei. Entre els “mèrits” que havien de demostrar els menors per guanyar la guerra d'instituts, la discoteca els demanava que fossin els més ràpids a acabar-se un cubata, que aguantessin 30 segons bevent sense parar (la prova es deia 30 segons collonuts), que demostressin ser els més ràpids fent xopets o que fessin el carretó aguantant el cubata.

El 27 de novembre a la nit, agents de la policia es van presentar en aquest establiment i van comprovar que incomplia una sèrie de normes. Entre d'altres, tenia la porta d'emergència bloquejada, no exercia correctament el dret d'admissió, va vendre alcohol a tres menors i un menor va poder treure tabac de la màquina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia