Successos

Recuperen en una platja de Blanes un veler sostret a Itàlia

L'embarcació, en mal estat i bruta, es va localitzar davant la costa de s'Abanell sense ningú a l'interior

El propietari d'un veler ha estat de sort i podrà recuperar l'embarcació que li van sostreure fa unes setmanes a Itàlia. L'afortunat desenllaç va tenir lloc el 2 de desembre, quan la Policia Local de Blanes va localitzar a tocar de la platja de s'Abanell de Blanes, a dos-cents metres de la costa, un veler que es trobava fondejat al mar sense ningú a l'interior. Els agents de la Policia Local de Blanes s'hi van acostar i van constatar que a l'embarcació no hi havia ningú. L'interior del veler es trobava en mal estat i brut. També van localitzar un permís nàutic a nom d'una persona de nacionalitat italiana.

Una vegada fetes les comprovacions, la Policia Local va traspassar les diligències als Mossos d'Esquadra, que van constatar que el veler, de dotze metres de llarg, amb el nom Panajuana, constava com a sostret des del dia 25 de novembre de la localitat d'Imperia, a Itàlia, una població molt propera a la frontera francesa. La unitat aquàtica dels Mossos d'Esquadra va remolcar l'embarcació fins al port de Blanes.

Actualment hi ha una investigació oberta per la unitat aquàtica dels Mossos per esbrinar la ruta realitzada pel veler i esbrinar els possibles autors del robatori. Així mateix, la investigació també s'encamina a esbrinar si els lladres van utilitzar el veler per cometre algun fet delictiu, com és el tràfic de drogues.

Els Mossos, que ja han localitzat el legítim propietari de l'embarcació, estan fent gestions entre cossos policials europeus per tal de retornar-la-hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia