Successos

Presó per l'intent de matar un col·lega

L'acusat va voler degollar un seu conegut portuguès amb un vidre a Lloret

Serà condemnat a 5 anys de presó

Luis Miguel de Nascimiento de Jesús, l'home portuguès acusat d'haver intentat matar un compatriota a Lloret de Mar l'agost de 2008, serà condemnat a 5 anys de presó. Així ho van pactar ahir la fiscalia i els advocats de la defensa durant el judici que va tenir lloc a l'Audiència de Girona. L'altre acusat en el cas, Carlos Alberto Rodrigues Camelo, assistit per les lletrades Marta Marturià i Ester Felip, també ha estat condemnat, a una pena de 3 mesos de presó per un delicte de lesions.

Assistit pel seu advocat, David Carrasco, De Nascimiento es va defensar dient que “no volia fer mal a ningú” i que només “responia a un atac”, reconeixent així els fets pels quals s'asseia al banc dels acusats. La baralla va tenir lloc el 9 d'agost del 2008, en un domicili del carrer Barcelona de Lloret. Dins, Rodrigues i De Nascimiento van discutir perquè un d'ells estava fumant marihuana. Rodrigues va començar a colpejar De Nascimiento. Aquest, en canvi, va respondre més contundentment i va agafar un tros de vidre. Amb l'arma, De Nascimiento va fer talls al coll i a la cara de la víctima. La fiscal va considerar que va perillar la vida de l'agredit i és per això que sol·licitava per a De Nascimiento una pena de set anys de presó per intent d'homicidi. Finalment, i gràcies al pacte, la xifra s'ha rebaixat a cinc.

Suspensió de la pena

El seu advocat sol·licitarà la suspensió de la pena a canvi que l'acusat acrediti que ha deixat les drogues, o que, si no és així, se sotmeti a un tractament de deshabituació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia