Successos

La Guàrdia Civil busca nous documents a Rellsa

Diversos agents de paisà de la policia judicial de la Guàrdia Civil es van personar ahir a la seu de la societat municipal Reus Esport i Lleure SA (Rellsa) per buscar documentació relacionada amb la peça 11 del cas Innova, que investiga el jutjat d'instrucció número 3 de Reus, i que es manté en secret d'actuacions, segons l'ACN. Els agents buscaven un expedient relacionat amb la documentació trobada durant els escorcolls que es van fer el passat 19 de juny a les seus del Consell Esportiu del Baix Camp i la mercantil Giravolt i a Rellsa, per presumptes subvencions i contractes irregulars en l'àmbit esportiu.

Una auditoria externa realitzada a Rellsa per part de Faura i Casas ja va posar de manifest possibles irregularitats pel que fa als procediments i requisits establerts en la llei de subvencions. Així mateix, la investigació policial va detectar presumptes omissions pel que fa a la llei sobre la contractació pública, de subvencions públiques, accés a llocs de treball i retribució d'empleats públics, que podrien constituir delictes de blanqueig de capitals, prevaricació, malversació, delicte societari, omissió del deure de perseguir delictes i contra la hisenda pública. Aquesta auditoria també va treure a la llum el pagament de 810.000 euros a nòmines dels jugadors de l'equip de futbol del Reus Deportiu entre el 2008 i el 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia