Successos

Judici als sospitosos d'un robatori violent a Lloret de Mar

La detenció feta per la policia local d'un noi i una noia holandesos va ser enregistrada i penjada al Youtube

  • VÍDEO: Video
  • La policia local en el moment de la detenció dels dos sospitosos del robatori.

El jutjat penal número 3 de Girona tenia fixat per ahir el judici pel cas d'un robatori amb violència perpetrat a l'octubre en una botiga de Lloret, en el qual un botiguer va ser agredit, però el judici no es va poder fer perquè un testimoni que viu a Holanda, considerat clau per la defensa, no es va presentar. Tampoc no van venir els dos acusats, Shaquille Henri Iwab Vilkema i Kymberly Antonietta Vlijt, però per la seva absència no s'hagués hagut de suspendre la vista, ja que era possible jutjar-los en absència amb el seu lletrat, Miquel Ruiz Horta, com a defensa.

Els fets pels quals el fiscal demana divuit anys de presó per als dos joves acusats van passar en una botiga del carrer Vall de Venècia de Lloret de Mar. Un grup d'holandesos, que eren família, van entrar a la botiga i un dels nois es va provar diverses peces de roba, se les va deixar posades i va provar de sortir sense passar per caixa. Però els botiguers ho van advertir i li ho van recriminar. El jove va sortir a fora, on també hi havia els seus companys, que havien sortit abans, i es va desencadenar una batussa, en la qual el botiguer va resultar contusionat. La policia local, que era a prop de l'escenari dels fets, va arribar a temps d'arrestar al mig del carrer un noi i una noia que van ser acusats de robatori amb violència i intimidació. Però ells asseguren que no van ser els autors de l'intent de robatori, que atribueixen a un noi menor, germà de Vilkema, que és precisament el testimoni que el lletrat Miquel Ruiz demana que es torni a citar a declarar per demostrar que els dos joves acusats no són els responsables del robatori ni tampoc de l'agressió al botiguer, que havia demanat no haver de veure's amb els acusats a l'hora de declarar, de manera que el jutjat havia previst posar una mampara. No va fer falta perquè els acusats no van venir d'Holanda. La detenció dels dos joves al carrer va ser enregistrada en un vídeo que encara es pot veure en el Youtube. La policia local de Lloret considera que les imatges proven que es una detenció modèlica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia