Successos

Troben un cultiu de 230 plantes de marihuana

Detenen dos veïns de Begur que les tenien en un pis del carrer Pere Quart

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 41 i 26 anys de nacionalitat espanyola i veïns de Begur, que van ser enxampats amb un cultiu de 230 plantes de marihuana en un pis. A més, també havien manipulat el comptador de la llum de l'immoble. Els fets arrenquen a finals d'octubre de l'any passat, quan els Mossos van rebre un informe de la policia local de Begur que alertava que en un habitatge ocupat del carrer Pere Quart de la localitat de Begur s'estava conreant marihuana. Després d'una extensa investigació i quan van tenir l'ordre judicial d'entrada a l'habitatge, els policies van trobar-hi 230 plantes de marihuana, una bàscula de precisió i estris per garantir el creixement com ara bombetes i transformadors ben instal·lats. Allà mateix, els agents van detenir els dos homes per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric, perquè els Mossos van comprovar que s'havia manipulat el comptador de la llum del domicili.

Els deixen en llibertat

Els detinguts, amb antecedents policials, van passar el 22 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia