Successos

Llibertat per al veí de Lloret que volia fer explotar gas butà

El jutjat de Blanes ha decretat llibertat per al veí de Lloret de Mar que dilluns va ser detingut després que amenacés de fer explotar dos bombones de gas butà. Després de passar la nit als calabossos dels Mossos d'Esquadra –i assistit pel seu advocat, Carles Brusi–, l'home, de 40 anys i de nacionalitat marroquina, va explicar al jutge que no és cert que intentés fer miques l'edifici després de proclamar amenaces contra els veïns. El detingut va assegurar que havia sortit al balcó a canviar la bombona de butà del fogonet que utilitza per cuinar, i que en cap cas havia amenaçat ningú. Ell justifica que potser algun veí s'havia espantat i havia interpretat malament la seva acció. Un cop va donar la seva versió dels fets, el jutge va decidir deixar-lo en llibertat, però acusat d'un delicte d'amenaces. El fiscal demanava una ordre d'allunyament de l'immoble que hauria amenaçat de fer explotar, però el jutge s'hi va oposar, i l'home va tornar ahir ja al pis ocupa, on viu. El veí de Lloret serà jutjat a finals d'abril.

Atrinxerat al balcó

Els fets van ocórrer dilluns pels volts de la una de la matinada al carrer Màrtirs, número 5, de Lloret. Veïns del bloc van avisar la policia que l'home s'havia atrinxerat al balcó del pis, estava cridant i amenaçava de fer explotar dos bombones de butà. Fins al lloc dels fets, s'hi van desplaçar efectius de la policia local de Lloret, que van entrar a l'immoble i van immobilitzar i detenir l'home, que tenia el gas obert i els tubs pelats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.