Successos

Una agent dels Mossos és ferida per un tret a Santa Coloma

Una agent dels Mossos d'Esquadra va rebre ahir a la tarda almenys un impacte de bala en el transcurs de la detenció d'un individu a Santa Coloma de Gramenet. La policia duia posada l'armilla antibales i això va evitar que les ferides fossin més greus del que han estat, segons va confirmar l'Oficina del Portaveu del cos policial en declaracions recollides per l'ACN. La mateixa font va confirmar que, en el forceig per la detenció de l'home, l'individu va prendre l'arma a un dels mossos i va disparar contra l'agent, que va caure ferida però afortunadament només amb contusions gràcies a l'armilla. Dos agents més van resultar ferits amb cops.

Els fets van passar cap a dos quarts de set de la tarda i l'autor dels trets finalment va poder ser detingut. Segons la policia, l'home creava aldarulls al carrer i els agents van acudir al lloc dels fets i van procedir a intentar reduir-lo després de comprovar que tenia una ordre de detenció pendent. Va ser llavors que l'home, que estava molt alterat, es va enfrontar als agents i va aconseguir prendre l'arma a un d'ells, amb la qual després va disparar a l'agent ferida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia