Successos

Atraquen una gasolinera de Figueres i una d'Ullà

Un home que anava encaputxat va atracar dijous al vespre la gasolinera Rally (Repsol), situada arran de l'N-II a l'entrada sud de Figueres. L'atracador es va presentar a peu a l'establiment i va intimidar l'empleada mostrant una arma de foc que, ara per ara, es desconeix si era autèntica o simulada, i va aconseguir un botí d'uns 400 euros. L'assaltant va fugir a peu en direcció cap al carrer Nou i ara s'investiga si a la zona l'esperava un cotxe, amb el qual hauria pogut fugir cap als afores de la ciutat a través de la ronda sud.

La gasolinera disposa de circuit de càmeres de seguretat, i ara s'analitzen les imatges per intentar trobar pistes que permetin identificar i trobar l'atracador.

Atracament a Ullà

D'altra banda, el jutjat de la Bisbal d'Empordà ha fet empresonar un home de 29 anys veí de Gualta, Ivan Martín Calvo, que els Mossos van detenir com a autor de l'atracament perpetrat el 20 de març en una gasolinera d'Ullà. En aquest cas, l'atracador es va presentar a la gasolinera cap a les tres de la tarda. Anava armat amb un martell que va fer servir per intimidar l'empleat, i va aconseguir un botí de 290 euros que li va entregar el treballador, atemorit per les amenaces de l'assaltant. Ivan Calvo té nombrosos antecedents policials per altres casos de robatori amb violència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia