Successos

Detenen tres lladres que es feien passar per operaris de telefonia

La policia ha pogut detenir tres homes a Girona per haver robat en diversos domicilis fent-se passar per operaris de telefonia. Els fets es remunten al passat 14 d'abril, quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra de paisà va identificar al carrer de la Creu de Girona tres persones que portaven material de telecomunicacions. Els sospitosos anaven en una furgoneta, dins la qual hi havia dos aparells mesuradors d'ADSL amb el nom d'un operari, que no era cap d'ells. Els Mossos van saber que els objectes havien estat sostrets a Salamanca el mes d'octubre del 2014. Segons la denúncia, els autors del robatori haurien robat roba i aparells electrònics de dins de la furgoneta d'un operari de telefonia. Tot fa pensar que, a partir d'aleshores, els tres homes s'haurien dedicat a fer robatoris en domicilis per diferents llocs de la geografia espanyola. Amb la roba d'operaris passaven desapercebuts i utilitzaven l'excusa de ser treballadors de la companyia de telefonia per entrar als edificis per fer suposades reparacions. Una vegada dins de l'edifici, un d'ells tocava els timbres per saber quins estaven buits i en quins hi podia haver alguna cosa de valor.

Llibertat amb càrrecs

Les tres persones –de 26, 30 i 38 anys, de nacionalitat espanyola–van ser detingudes com a sospitoses d'un robatori a interior de vehicle i d'un altre robatori amb força a interior de domicili, en grau de temptativa. Un cop van declarar, el jutge va decretar la seva llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia