Successos

Un camioner, arrestat com a sospitós de ser el lladre que va malferir dos ancians

Els Mossos van immobilitzar el tràiler a la sortida de l'AP-7 de Girona Oest i van traslladar el detingut a València per escorcollar casa seva a la recerca de proves

Els Mossos han arrestat un camioner sospitós de ser el lladre violent que el diumenge 17 d'abril, en qüestió de mitja hora, va malferir dos ancians quan entraven a les seves cases respectives a Girona.

L'arrest es va fer dimecres al vespre, quan els Mossos van interceptar el tràiler que traginava cotxes que conduïa el sospitós. El camió va ser immobilitzat amb un parany i precintat a la sortida de Girona Oest de l'AP-7. El detingut va ser traslladat als calabossos dels Mossos, que ahir el van traslladar fins a la població de València on resideix per, juntament amb la Policía Nacional, fer un escorcoll al seu domicili per buscar proves que el relacionin amb els assalts de Girona i amb altres que s'hagin pogut perpetrar a la zona de València. És previst que en les pròximes hores el detingut passi a disposició del jutjat d'instrucció número 4 de Girona, que instrueix la causa sota secret de sumari. Formalment, fins ahir els Mossos només imputaven al camioner l'assalt a la dona de 72 anys, el segon robatori, perpetrat en un passatge veïnal a l'avinguda de Sant Narcís, on va ser enregistrat per les càmeres de seguretat. Però els Mossos tenen clar que és l'autor dels dos assalts i ahir van comunicar la detenció als familiars de la dona assaltada a l'avinguda de Sant Narcís i també a la família de l'home de 82 anys que va ser atacat brutalment a l'entrada de casa seva al carrer de Santa Eugènia. La dona continua hospitalitzada a la UCI de l'hospital Josep Trueta i el seu estat és molt greu. L'home, és previst que sigui donat d'alta avui mateix i es compta amb la possibilitat que pugui identificar el detingut si es fa una roda de reconeixement.

LA DATA

17.04.16
va ser el dia en què un lladre
molt violent va malferir dos ancians amb mitja hora de diferència a Girona.

LA XIFRA

120
euros
aproximadament va robar el lladre a l'home de 82 anys que va atacar al carrer Santa Eugènia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia