Successos

Detenen un pare per agressions al seu fill, a Tàrrega

El menor denuncia haver rebut cops i amenaces per haver tret males notes

Un home ha estat detingut per la policia a Tàrrega perquè, presumptament, hauria agredit el seu fill menor d'edat. L'agressió s'hauria desencadenat perquè el noi, que té 12 anys, havia tret males notes, o almenys notes no prou bones pel gust del seu pare.

Va ser dissabte passat a la matinada quan, pels volts de quarts de tres, el menor es va presentar a la comissaria de la policia local de Tàrrega per denunciar els maltractaments que, suposadament, li infligia son pare. Després d'escoltar el relat del menor, que assegurava haver acudit de matinada a la comissaria perquè havia aprofitat el moment en què el pare s'havia adormit, la policia local va posar els fets en coneixement dels Mossos d'Esquadra. Van ser els agents de la policia catalana els qui, una estona més tard, van procedir a detenir l'home, de 45 anys, per un presumpte delicte de maltractament.

Segons va avançar Ràdio Tàrrega, el nen es va escapar de casa i es va presentar a la comissaria de la policia local per denunciar els fets. Els agents van comprovar que el menor presentava signes compatibles amb haver estat víctima de maltractaments físics.

El noi va explicar-los que no era la primera vegada que el pegaven i que el motiu tant podia ser perquè havia tret males notes a l'escola com perquè havia tingut mal comportament. El menor també va referir un comportament violent de la mare.

El jutjat d'instrucció de Cervera ha emès una ordre que prohibeix a l'home acostar-se a menys de 200 metres del seu fill.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia