Successos

S'accidenta i gairebé quintuplica la taxa d'alcohol, a Manresa

La policia local va interceptar la mateixa nit un altre conductor que triplicava el límit

La policia local de Manresa va instruir diligències policials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit a un veí de la ciutat de 47 anys que, després d'accidentar-se, va gairebé quintuplicar la taxa d'alcohol permesa. Els fets van passar cap a les deu de la nit de diumenge, quan dos turismes van xocar al carrer Francesc Moragas, sense que cap dels dos conductors patís ferides greus. Les proves, però, van determinar que el conductor del Daihatsu Rocky conduïa begut: en la primera prova va donar una taxa d'1,12 mg d'alcohol per litre d'aire expirat i, en la segona, va augmentar el valor fins a 1,15.

Hores més tard, a tres quarts de cinc de la matinada, la policia local obria les mateixes diligències penals contra un altre veí de Manresa, de 35 anys, que al volant d'un Audi A4 va sortir de la via a la zona de la granja Troy i que va donar 0,82 mg d'alcohol per litre d'aire expirat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia