Successos

societat

successos

Dos lladres s'enduen un camió de Grues Padrosa

Els delinqüents van burlar els sistemes de seguretat i es van endur el vehicle, que està valorat en uns 200.000 euros

Dos lladres han sostret un camió de gran tonatge de Grues Padrosa, a Llers, esquivant els múltiples sistemes de seguretat de què disposa l'empresa. El robatori va tenir lloc dilluns a un quart d'una de la matinada, a l'aparcament que el grup té al polígon industrial, a tocar de l'N-II. Segons posteriorment s'ha pogut comprovar a través de les càmeres de seguretat, dos encaputxats van accedir a la zona i van pujar al vehicle. Un cop desxifrats els codis de seguretat, el van fer arrencar i el van conduir per un passadís on tan sols accedeixen els visitants i part del personal. Un cop van arribar a la porta, van desmuntar el motor, i la van poder obrir, i fugir. Els delinqüents no van poder ser percebuts pels vigilants de seguretat perquè van actuar en un moment de gran mobilitat de camions a l'aparcament, ja que és l'hora que obren la frontera perquè els transportistes puguin fer camí.

De la investigació policial s'ha pogut determinar que el camió va agafar l'autopista en direcció a l'Estat francès. Abans, però, els lladres van desmuntar el geolocalitzador que el vehicle té instal·lat i el van abandonar en un giratori a la sortida del polígon industrial. És el primer cop que a Grues Padrosa li roben un camió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia