Successos

trànsit

accident

Motorista malferit i conductor detingut en un xoc a Girona

El xofer d'un Mercedes va fer un gir prohibit a l'esquerra i es va emportar un motorista que circulava bé

Un motorista de 58 anys està en estat crític i pronòstic reservat a l'UCI de l'hospital de Girona, arran d'un xoc amb un cotxe dissabte al vespre a la carretera de Barcelona que també va acabar amb el conductor del turisme detingut per la Policia Municipal per delicte contra la seguretat vial i lesions per imprudència.

L'accident va passar cap a les vuit del vespre a l'altura del número 15 de la carretera de Barcelona. Un cotxe Mercedes, ocupat pel conductor, un home francès, i la seva dona, circulava en sentit sud i va fer un gir prohibit cap a l'esquerra per entrar a la ronda Pare Claret i en aquell moment va envestir la motocicleta, una BMW de gran cilindrada, que circulava en sentit nord. Com a conseqüència de l'impacte, el motorista, de 58 anys, va resultar ferit de molta gravetat i va ser trasllat pel SEM a l'hospital de Girona. Una vianant també va resultar ferida però de caràcter lleu. Els ocupants del cotxe, als quals es va disparar el coixí de seguretat, no van resultar ferits. La Policia Municipal va fer la prova de l'alcoholèmia al conductor del cotxe, que va donar negatiu, però atesa la gravetat de la infracció i de les greus conseqüències van detenir el conductor del Mercedes per un delicte contra la seguretat del trànsit i lesions. El conductor va passar la nit als calabossos però ahir a la tarda va quedar en llibertat per ordre del jutjat.

De resultes de l'accident es van produir grans retencions de trànsit a la carretera de Barcelona, mentre es retiraven els vehicles accidentats i es feia l'atestat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia