Successos

Detinguts per haver robat cable de coure en una finca de Raimat

Tres homes d'Almacelles, de 46, 21 i 18 anys, estan acusats d'haver robat 120 metres del cable de coure que alimentava el sistema de reg d'una finca agrícola de Raimat (Segrià). Els fets van passar el 16 de maig, i els Mossos ja els van identificar i els van confiscar el material. Les detencions, però, no es van fer fins dijous, un cop l'encarregat de la finca va presentar la denúncia i va reconèixer el material sostret. Es calcula que el valor del cable i dels danys causats supera els 1.500 euros, informa ACN.

Segons fonts policials, el 16 de maig una patrulla va aturar el cotxe en què circulaven els tres homes després d'haver estat alertats que hi havia uns individus que carregaven sospitosament cable de coure en una finca de Raimat amb un vehicle de les mateixes característiques. No van poder justificar l'origen del material i els agents els van identificar i van confiscar el cable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia