Successos

Autos Albert no és el taller escorcollat per la Guàrdia Civil

El titular del negoci de Camprodon exerceix el dret de rectificació davant l'error en la notícia publicada

Albert Buxeda Pagès, titular del negoci Autos Albert, situat a l'antiga carretera de Sant Joan, 1, de Camprodon, en exercici del dret de rectificació ha enviat aquest text:

“En l'edició d'El Punt Avui del dijous 16 de juny s'ha publicat un article signat per Tura Soler i Jordi Casas, amb aquest titular: La Guàrdia Civil denuncia un taller il·legal a Camprodon. Els agents del Seprona i el servei fiscal van irrompre dilluns a Autos Albert arran d'una denúncia.

El titular resulta difamatori, ja que atribueix al meu negoci Autos Albert exercir una activitat il·legal, reparar vehicles sense permisos i emmagatzemar de forma irregular residus perillosos.

Tan greu acusació és totalment falsa i no té base ni fonament i ha sigut publicada amb una falta de rigor absoluta per aquest mitjà de comunicació, tant en la versió escrita del diari del 16 de juny, pàg. 27, secció de Punt Divers, com en la versió digital del diari, amb ànim de perjudicar el bon nom del meu negoci, ja que si no, seguint els usos del bon periodisme, els dos periodistes signants haurien contrastat abans la seva notícia i verificat in situ o, com a mínim, amb mi, però ni tan sols s'han molestat, i s'han estimat més obviar aquest tràmit perquè la veritat no els pogués frustrar l'espuri titular.

Els fets als quals s'al·ludeix al titular es refereixen a una intervenció de la Guàrdia Civil de Seprona el dilluns 13 de juny passat en un taller mecànic del carrer Costabona, 3, de Camprodon, la titularitat del qual i altres circumstàncies no em correspon a mi expandir, i encara menys sense tenir-ne certesa. El diari El Punt Avui, amb la seva torçada conducta, ha difamat el bon nom del meu negoci i del meu distintiu Autos Albert, publicant una notícia falsa, il·lustrant fins i tot el seu titular amb una gran fotografia del local, sense contrastar absolutament cap dada, i sense fer el més mínim esforç d'investigació bàsic per a un mitjà de comunicació que es consideri seriós, i ha causat un dany irreparable en la meva reputació, ja que el meu establiment té la principal font de negoci en la compravenda de vehicles, amb una enorme despesa de publicitat a través d'internet i també en format impresos.

Autos Albert és un negoci totalment legal, que funciona des de l'any 2001 i compleix escrupolosament tota la normativa vigent. No ha estat mai intervingut per la Guàrdia Civil ni per cap altra autoritat, i és totalment fals que exerceix de forma il·legal. La notícia ha causat un enorme dany, pel gran impacte comercial negatiu al meu negoci, a causa de la gran repercussió mediàtica, que ha arribat a tots els indrets del territori nacional, fins i tot a l'estranger a través d'internet. M'han trucat preocupats clients i persones de diferents punts d'Espanya. El que més dol, però, és l'incalculable dany moral que m'han causat, que ha afectat també la meva família. Sóc una persona assenyada però no puc permetre que trepitgin la meva vida, publicant una notícia falsa, sense verificar, sense importar-los que m'ensorri. En conseqüència requereixo al diari El Punt Avui, tant en la seva versió escrita com en la digital, que publiqui aquesta rectificació íntegra pel dret que atorga la llei 2/1984 a qualsevol persona perjudicada per la informació difosa, i amb reserva de les accions legals que siguin procedents.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia