Successos

SUCCESSOS

Tres morts en dos accidents a Begudà i a Santa Coloma

Un home de 73 anys de la Canya mor en un encalç amb un camió a l'A-26 a Begudà

Una parella octogenària mor en estimbar-se amb el cotxe en una riera des d'una pista de Santa Coloma de Farners

Tres morts i un ferit molt greu en dos accidents ahir a Begudà, on va morir un home de la Canya de 73 anys, i a Santa Coloma de Farners, on va morir una parella octogenària.

El primer accident va passar pocs minuts després de les sis de la tarda al quilòmetre 81,1 de l'autovia A-26, quan el vehicle tot terreny, un Jeep Cherokee, amb dos ocupants de 70 i 73 anys, va encalçar per darrere un camió frigorífic mentre tots dos vehicles circulaven en direcció Olot. Els dos ocupants del Jeep van quedar atrapats dins de la carrosseria i els bombers els van haver d'excarcerar. Res es va poder fer per salvar la vida del copilot, de 73 anys i resident a la Canya, tot i que oficialment li constava un domicili a Barcelona. El conductor, veí d'Olot i de 70 anys, amb ferides molt greus, va ser traslladat en helicòpter fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. El xofer del camió va resultar il·lès. De resultes del xoc, es va haver de tallar l'autovia i els Mossos van redirigir el trànsit cap a l'antiga carretera de Sant Joan les Fonts, mentre els vehicles accidentals i els serveis d'emergència impedien el pas dels vehicles.

Poc abans de les vuit del vespre un home que feia esport entre el balneari Termes Orion i el mas Torrent va donar l'avís als serveis d'emergència de l'altre sinistre mortal. Un Citroën Berlingo es va estimbar en una pista a la zona de Escola Forestal de Santa Coloma de Farners i es va precipitar uns quinze metres fins anar a parar en una zona seca de la riera de Santa Coloma. Els dos ocupants del vehicle, una parella octogenària –Josep Cullell i Dolors Peipoch– veïns de Santa Coloma de Farners, van morir arran de l'impacte i va ser necessària la intervenció dels bombers per poder rescatar els cossos.

Amb aquestes víctimes ja són almenys 28 les persones mortes pels accidents comptabilitzats aquest any a les carreteres gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia