Successos

Successos

Un accident múltiple fa tallar l'N-II a Riudellots

Quatre vehicles i una moto es van veure implicats en el xoc, que va afectar el trànsit durant dues hores

Dues persones van resultar ferides greument

Un motorista i el conductor d'un turisme van resultar ferits greument en un accident de trànsit a l'N-II, a Riudellots de la Selva. El xoc es va produir pels volts de dos quarts d'una del migdia al punt quilomètric 705. Per raons que es desconeixen, el conductor d'una moto de la marca Harley Davidson va perdre el control del vehicle i va caure. En veure l'accident, els vehicles que anaven immediatament darrere van anar frenant per no passar-li pel damunt. Això, alhora, va provocar que algun vehicle no s'adonés dels fets o que no pogués frenar a temps, i van acabar xocant l'un contra l'altre. Fins a quatre vehicles s'hi van veure implicats: un BMW, un Renault Twingo, un Peugeot 8007 i una furgoneta Renault Trafic. De resultes del xoc, el motorista –un veí de Vidreres de 42 anys– i una conductora de 44 anys d'un dels vehicles van resultar ferits greument. Tot i activar l'helicòpter, els sanitaris van traslladar els ferits en ambulància a l'hospital Josep Trueta de Girona.

L'accident múltiple es va produir l'endemà que tres persones morissin en dos accidents de trànsit, a Begudà i a Santa Coloma de Farners. Es tracta de Francesc Xavier Picola Burcet, de 73 anys i resident a la Canya, i d'una parella octogenària –Josep Cullell i Dolors Peipoch– de Santa Coloma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia