Successos

SUCCESSOS

Detingut per haver mort un noi amb una catana a Malgrat

Els fets van passar dilluns a la nit al carrer Eivissa i l'agressor es va lliurar a la comissaria de la policia local

Els dos joves es coneixien i tot hauria començat amb una baralla dins d'un habitatge

Episodi negre a Malgrat de Mar. Un jove de 20 anys veí del municipi va morir dilluns a la nit per les ferides causades per una catana que li hauria fet un altre jove, de 21 anys. Tots dos es coneixien i eren veïns del municipi. Els fets van passar en un pis del carrer Eivissa, a prop de l'avinguda Mediterrània, quan, després d'una baralla entre els dos joves, la víctima, greument ferida, va sortir al carrer per demanar auxili i es va desplomar a la vorera. Els veïns van alertar la policia i els serveis mèdics, que, desplaçats a la zona, ja no van poder fer res per salvar la vida al jove, que havia perdut molta sang. Els agents van iniciar la recerca del presumpte agressor sense èxit, i ja a la matinada el noi es va lliurar voluntàriament a la comissaria de la policia local, des d'on va ser entregat als Mossos d'Esquadra, que s'ocupen de les investigacions. El cas ha commocionat la població i especialment el veïnat, on ahir molta gent es preguntava el perquè del fatal desenllaç.

L'alcalde, Joan Mercader (PSC), va condemnar l'atac en nom de tot l'Ajuntament i va transmetre el dol a la família, però va insistir que es tracta d'un cas aïllat i que confia en una resolució ràpida de la justícia. Mercader també va confirmar que la víctima era d'ètnia gitana i el suposat agressor, no, contradient així la informació que havia sortit en diferents mitjans i que vinculava la mort a un enfrontament entre clans rivals. “No tenim constància que es tracti de cap cas semblant al que va passar al barri de la Mina”, va assegurar l'alcalde.

Joan Mercader hi va afegir que la zona on va passar el crim “no destaca pel fet de ser un lloc amb una elevada concentració de delictes”, i va recordar que les dades policials de l'últim any demostren una davallada del 10% de la delinqüència a tot el municipi. “Sí que és cert que vam incrementar la presència policial fa un temps, però ho vam fer per calmar la sensació d'inseguretat que ens van transmetre alguns ciutadans”, va dir.

LA FRASE

No tenim constància que es tracti de cap cas semblant al que va passar al barri de la Mina
Joan Mercader (PSC)
ALCALDE DE MALGRAT DE MAR


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia