Successos

seguretat

robatoris

Preocupació a Manlleu per les actituds delictives

El repunt del nombre d'actituds delictives i infraccions contra la propietat –especialment en comerços, habitatges i a l'interior de vehicles– que s'han viscut a Manlleu els últims mesos ha causat preocupació entre els veïns però també a l'equip de govern (ERC i MES), que ahir va informar que “s'han incrementat i intensificat la presència policial i els controls rutinaris al municipi, treballant conjuntament amb els Mossos d'Esquadra”, coordinats amb la policia local.

“El fet que part dels actes delictius detectats hagin estat comesos per menors d'edat comporta també un treball molt profund i transversal”, des de les institucions escolars fins a les judicials i policials, passant per l'EAIA. El neguit de l'Ajuntament s'ha fet arribar a diferents departaments de la Generalitat, tal com en el ple de dimarts ja va explicar Carme Trillas, regidora de Seguretat Ciutadana. Mentre els cossos policials estan treballant per identificar els responsables dels fets delictius, l'Ajuntament demana la col·laboració ciutadana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia