Successos

Successos

Detingut per abusos a menors un veí de Calella

Els Mossos han recollit una desena de denúncies contra l'home, de 64 anys i amb antecedents per fets semblants

L'agressor mantenia relacions a canvi de diners, marihuana o tabac

Un home de nacionalitat espanyola va ser detingut dimecres al seu domicili, situat a la confluència dels carrers Barcelona i Sant Isidre de Calella. D'allà, els agents es van endur material informàtic divers amb l'objectiu de poder-lo examinar per si conté proves relacionades amb el cas. Hi van tornar dijous, acompanyats de la comitiva judicial, per fer un segon escorcoll a l'habitatge, on el presumpte agressor es reunia amb menors amb els quals mantenia relacions a canvi de diners, marihuana o tabac.

Segons van explicar ahir fonts de la investigació, el detingut, de 64 anys, té antecedents per fets semblants als que ara li atribueixen. Les primeres sospites en relació amb el cas van aparèixer fa dos mesos, quan es va saber que hi havia un individu que assetjava nens del municipi a través de les xarxes socials. Investigadors de la policia catalana es van centrar en la vigilància del domicili del sospitós, i van constatar que no paraven d'entrar i sortir joves menors d'edat. Després de parlar amb alguns veïns i de prendre declaració a alguns d'aquests joves, els agents van posar el cas en coneixement del jutge de guàrdia, que va ordenar la detenció de l'individu. Des de dimecres, està detingut a la comissaria dels Mossos a Arenys de Mar i s'espera que passi a disposició judicial en les pròximes hores, acusat dels delictes d'abusos i agressions sexuals a menors.

Fins ara, s'han recollit una desena de denúncies contra el detingut de joves que hi haurien tingut relacions. Tots ells han reconegut haver-ho fet a canvi de diners, marihuana o tabac, que l'home els proporcionava. La investigació continua encara oberta i no es descarta que el nombre de denúncies contra el detingut, del qual consten antecedents en altres cossos policials per fets semblants, pugui augmentar en els pròxims dies.

LA XIFRA

10
denúncies
han recollit fins ara els Mossos contra el detingut de menors que hi haurien tingut relacions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia