Successos

Successos

Presó per al lladre que va atracar un banc i una benzinera a Figueres

L'assaltant va entrar als dos establiments amb un ganivet de grans dimensions

La policia sospita que es disposava a cometre un nou robatori

El jutge ha enviat a la presó l'atracador que va assaltar una benzinera i una sucursal bancària a Figueres. L'home, de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Castelló d'Empúries, va ser detingut el 18 de juliol, i després de declarar als jutjats de Figueres va acabar entre reixes. El primer atracament que se li atribueix es va cometre el dimarts 12 de juliol a tres quarts d'una del migdia. L'atracador va entrar a una sucursal bancària intimidant les dues treballadores amb un ganivet de grans dimensions. Va poder agafar 106 euros que hi havia en un calaix però va fugir del lloc en comprovar que la caixa forta trigaria a obrir-se.

Els dos en tres dies

Tres dies després, el 15 de juliol, pels vols de les cinc de la tarda, l'home, que
duia ulleres de sol i la cara tapada, va entrar també amb un ganivet gros a
una benzinera. Després d'intimidar la dependenta va sostreure uns 200 euros. En cap dels atracaments ningú no va ser lesionat.

L'àrea d'investigació criminal dels Mossos a Girona, que va fer-se càrrec de la investigació, va considerar des del primer moment la hipòtesi que l'autor dels dos atracaments fos la mateixa persona. Un cop el van tenir plenament identificat, van detenir el presumpte atracador el 18 de juliol quan sortia de casa seva, a Castelló d'Empúries. En l'escorcoll la policia va trobar un ganivet i un passamuntanyes, fet que fa sospitar als investigadors que es disposava a cometre un nou atracament. Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar l'ingrés a presó de l'atracador.

LA DATA

12.07.16
És el dia
que es va produir el primer atracament en un banc de Figueres. Tres dies més tard, en una benzinera

LA XIFRA

306
euros
es van sostreure entre els dos atracaments, en què ningú va ser lesionat, malgrat amenaçar amb un ganivet.

A la benzinera Rally, amb una arma de foc

El 7 d'abril, es va produir un altre atracament en una altra benzinera de Figueres. Un home que anava encaputxat va assaltar la gasolinera Rally (Repsol), situada arran de l'N-II a l'entrada sud. L'atracador es va presentar a peu a l'establiment i va intimidar l'empleada mostrant una arma de foc i va aconseguir un botí d'uns 400 euros. L'assaltant va fugir a peu en direcció al carrer Nou i se sospita que l'esperava un cotxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia