Successos

Tres ferits en una col·lisió entre dos vehicles a Girona

Una dona i dos homes van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta

Un accident de trànsit es va registrar ahir al carrer del Poble Sahrauí de Girona, situat a prop del col·legi dels Maristes i del supermercat Lidl que hi ha a la mateixa zona. Els cossos d'emergències van rebre l'avís de l'incident pels volts de tres quarts de dues del migdia. Segons van informar els Bombers, es va produir una topada entre dos vehicles i, com a conseqüència del xoc, van resultar afectats tres dels ocupants dels turismes. Van requerir assistència una dona i dos homes, que van quedar ferits de
menys gravetat. A la zona hi van acudir, entre d'altres, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància convencional del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van evacuar els tres ferits a l'hospital Josep Trueta de la ciutat. Es van retirar posteriorment els automòbils i es va poder donar per tancat el servei a un quart de tres de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia