Successos

Queda en estat crític per una baralla a Girona

L'home va rebre un fort cop al cap i el van trobar inconscient al sector Mas Xirgu

Un home està en estat crític després d'haver estat agredit contundentment a Girona. Els fets van tenir lloc aquest cap de setmana al sector Mas Xirgu, on l'home va ser localitzat inconscient entre el carrer Can Pau Birol i el carrer Riu Güell, just entre el centre comercial Mercadona i el centre educatiu Bell-lloc del Pla. Fins al lloc dels fets es van desplaçar sanitaris amb una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que el van atendre al mateix lloc dels fets, i posteriorment va ser traslladat en estat crític fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. Allà el van operar d'urgència en una intervenció de vida o mort. La víctima està ingressada a la unitat de cures intensives (UCI), en espera de la seva evolució.

També fins aquest punt del sector comercial de Girona es van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra per investigar què podria haver passat. Les primeres hipòtesis indiquen que l'home es va veure implicat en una baralla i va rebre un fort cop al cap, o bé d'un objecte contundent o de l'impacte contra el terra després de ser noquejat durant la baralla.

Buscant pistes

Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas. De fet, la mateixa nit van preguntar a diversos locals d'oci nocturn de la zona per recollir pistes sobre la víctima i el que podria haver passat.

També estan buscant informació dels possibles testimonis que hi podria haver per la zona per esclarir com és que la víctima va acabar en estat crític després d'un fort cop al cap. Així mateix, la policia està recollint les gravacions de les càmeres de seguretat de centres comercials i negocis del sector Mas Xirgu per si alguna va captar l'agressió, o alguna imatge dels possibles responsables o implicats en la baralla que va dur l'home a l'hospital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia