Successos

Successos

Un detingut per l'homicidi per asfíxia d'una dona a Salou

El presumpte autor va ser qui va alertar els Mossos que hi havia una dona morta al seu pis, despullada i amb les mans lligades, amb la qual havia practicat sexe i consumit drogues

Confirma que la víctima va ser estrangulada

Els resultats de l'autòpsia que ahir es va practicar al cadàver d'una dona que van trobar morta dimarts a la tarda en un pis de Salou van confirmar que la dona hauria mort asfixiada. Agents dels Mossos d'Esquadra ja van detenir, la mateixa nit de dimarts, l'home que a la tarda s'havia personat a la comissaria de Salou per informar que a l'apartament on residia, situat al número 15 del carrer Montblanc, hi havia el cos d'una dona morta. Finalment ahir, després de conèixer l'informe forense que confirma que la víctima va morir estrangulada, la policia va atribuir a aquest home, de 34 anys i de nacionalitat brasilera, un presumpte delicte d'homicidi, segons van confirmar els Mossos d'Esquadra.

Poc abans de les sis de la tarda de dimarts, aquest home es va presentar a les dependències policials de Salou per informar que a casa seva hi havia una dona morta, la qual hauria conegut durant la nit, mentre estava de festa per la capital de la Costa Daurada. Els Mossos es van desplaçar al pis, situat al centre de l'oci nocturn del municipi, i van trobar el cadàver de la dona a sobre d'un matalàs situat al menjador de la casa, despullada i amb les mans lligades a l'esquena amb una peça de roba. Es tracta d'una dona de 28 anys i de nacionalitat espanyola, segons van informar els Mossos.

Nit de disbauxa

L'home va explicar als agents que havia conegut la jove la nit anterior, que haurien estat de festa tota la nit, consumint alcohol i cocaïna, i que després van estar practicant sexe.

L'àrea d'investigació criminal de la regió policial del Camp de Tarragona s'ha fet càrrec de la investigació i el jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona ha ordenat el secret de sumari de les actuacions. Està previst que el presumpte autor de l'homicidi passi a disposició judicial entre avui i demà.

Dimarts a la nit, alguns veïns consultats per l'agència ACN van indicar que havien vist com la policia s'enduia l'home emmanillat del domicili. Les mateixes fonts van explicar que la dona de l'acusat aquests dies no era a Salou i que tenien un fill de nou mesos que tampoc no es trobava al pis en el moment dels fets. Els veïns van expressar la seva sorpresa per aquests fets i van manifestar que no havien sentit sorolls ni crits.

LA XIFRA

28
anys
tenia la dona, de nacionalitat espanyola, que dimarts a la tarda van trobar morta en un pis de Salou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia