Successos

Successos

Saquejava cotxes tirant pedrades als vidres

Els Mossos han arrestat un veí de Llançà de 36 anys, Rafael Cantón, àlies El Guevo, que consideren responsable d'un reguitzell de robatoris perpetrats el mes d'agost a l'entorn de diferents platges de l'Alt Empordà, tenia amargats els estiuejants i feia anar de corcoll la policia.

Van ser una colla els cotxes que els banyistes aparcaven a Llançà, el Port de la Selva, la platja de Garbet o Colera i que apareixien amb un vidre trencat d'una pedrada i l'interior desvalisat. El lladre arreplegava aparells de GPS, memòries USB, CD, auriculars... i qualsevol aparell que trobés a la guantera o l'interior dels cotxes. Els Mossos i també la policia local de Llançà muntaven vigilàncies per atrapar el lladre dels cops de roc i aturar els robatoris. El 19 d'agost un testimoni va poder veure com un cotxe sospitós marxava de la platja de Garbet, a Colera, després d'un dels típics robatoris. Aquell dia va poder donar poques dades del cotxe sospitós però l'endemà el lladre va tornar a actuar a Garbet i el mateix testimoni, que ja estava a l'aguait, el va tornar a veure i en va agafar la matrícula. Amb aquestes evidències, els Mossos dimecres van anar a detenir el conductor a casa seva a Llançà. I en l'escorcoll de la casa de Rafael Cantón van poder recuperar un dels GPS robats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia