Successos

Successos

Busquen el BMW dels falsos policies des de l'abril

El vehicle que porten els malfactors no consta com a robat i va a nom d'un suposat ciutadà pakistanès de Mollet

El BMW en què viatgen els falsos policies que ronden per l'AP-7 i mostren falses plaques policials per fer aturar els conductors i després saquejar tot el que portin, ja fa mesos que ronda. El BMW dels malfactors com a mínim actua des del mes d'abril passat, quan els Mossos de la comissaria de Badalona van detectar en una de les seves actuacions que usurpaven funcions públiques, és a dir, es feien passar per policies. I no va ser el darrer cop, de manera que la recerca del BMW i els seus ocupants es va convertir en una missió de l'àrea d'investigació central dels Mossos. El BMW amb matrícula B-1511-SU no ha estat denunciat com a robat i consta que actualment és propietat d'un suposat ciutadà pakistanès resident a Mollet del Vallès, però podria ser que la documentació del propietari fos falsificada.

Aquesta setmana, s'ha donat a través de Twitter l'alerta pública de l'existència del BMW dels falsos policies rondant per l'autopista després que un automobilista, a qui havien triat com a víctima, no s'empassés l'engalipada i a través del mòbil fotografiés el cotxe i els falsos policies. La investigació dels Mossos continua oberta per intentar atrapar els falsos policies. L'actuació de lladres a l'autopista que es fan passar per policies per robar automobilistes, sobretot turistes, no és cap novetat. Fa anys que aquests malfactors operen a tot el tram de l'AP-7. Una altra modalitat, que va agafar el nom de mètode peruà perquè els primers que el practicaven eren d'aquesta nacionalitat, consisteix a fer parar els incauts conductors fent-los creure que han punxat una roda o els passa alguna cosa al vehicle. Un cop els han fet aturar el sistema és el mateix que el dels falsos policies: un els despista i l'altre saqueja tot el que pot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia