Successos

Successos

Troben morta en un cingle a Beget una veïna d'Olot que estava desapareguda

Els gossos de la víctima eren a prop del cos, en una zona de difícil accés que va obligar a mobilitzar un helicòpter

Dos veïns més d'Olot, desapareguts

Els Mossos van localitzar ahir, estimbat a Beget en una cinglera de difícil accés, el cos d'una veïna d'Olot de 72 anys, Rosa Carrera Vila, de qui la família havia denunciat la desaparició.

Va ser divendres que un familiar de la dona va anar a la comissaria d'Olot i va denunciar que des de dimarts no sabien res de la dona i que havien anat a casa seva i no hi era i que tampoc els contestava les trucades. El seu cotxe i els seus dos gossos tampoc eren a casa. La recerca es va centrar a la zona de Beget perquè se sospitava que hi podia haver anat, ja que era el poble on havia nascut. Els Mossos van muntar un dispositiu de rastreig a la zona i ahir al matí van trobar el cotxe de Carrera, un Clio, i després també van localitzar, vius, els dos gossos de la dona, que rondaven per la zona. A través del lloc on eren els gossos van acabar trobant el cos de la víctima, dalt d'una cinglera, a les envistes de la Garrotxa, on aparentment la dona havia arribat pel seu propi peu. Com que era en una zona d'accés complicat, van mobilitzar els mossos especialistes en rescat de muntanya i finalment van haver de demanar el suport de l'helicòpter dels bombers, per rescatar el cos, un cop feta la inspecció ocular de la zona i l'aixecament del cadàver. Per l'estat del cos, tot fa pensar que ja feia uns dies que la víctima era morta. Ara, es traslladarà a l'Institut de Medecina Legal de Girona, on en les pròximes hores se li practicarà l'autòpsia. Els Mossos han inspeccionat el cotxe de la víctima i han recollit indicis que serviran per a la investigació i intentar aclarir les causes de la mort.

Els Mossos de la Garrotxa tenen sobre la taula dos casos més de desaparicions de dos veïns d'Olot que estan en parador desconegut. Un d'ells, Luis Rodríguez, un asturià que treballava de porter a l'empresa Bassols, està en parador desconegut des de fa unes dues setmanes. El darrer cop que se'l va veure va ser quan va baixar del seu cotxe, que va deixar abandonat, no gaire lluny de la comissaria dels Mossos. Després que la seva dona en denunciés la desaparició es va comprovar que Rodríguez, que necessita medicació, hi havia deixat la cartera, la documentació i també la targeta sanitària. Uns dies després la seva dona va assegurar haver-lo vist però després va dir que li havia tornat a perdre la vista. Tot i la circumstància inquietant de la necessitat de la medicació, els Mossos no descarten que es tracti d'una desaparició voluntària, ja que no és la primera vegada que Rodríguez marxa de casa i està fora una temporada.

I l'altre cas de denúncia de desaparició la van rebre a principis d'estiu, quan una dona va presentar denúncia per la desaparició del seu fill, amb qui va admetre que no tenia gaire relació, però es va mostrar preocupada perquè, segons va dir, no havia donat senyals de vida des del gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia