Successos

successos

Troben morta una geneta famosa a la seva mansió de Cassà

Una reconeguda geneta a escala internacional, l'empresària belga Evelyn van Beuningen, va ser trobada morta dissabte al migdia dins de la banyera de la seva mansió a Cassà de la Selva.

Evelyn van Beuningen, que, segons es comprova repassant internet, acumulava un èxit de medalles en el món de l'equitació amb el cavall Cazumel, residia actualment al Mas Torrent, una masia amb molts equipaments situada al barri de la Verneda de Cassà de la Selva.

Van Beuningen, amb experiència en el món de la decoració i l'interiorisme, actualment era apoderada d'una empresa del sector immobiliari de la Costa Brava. Dissabte el majordom i una persona que anava a visitar-la al Mas Torrent van descobrir el cadàver de la dona, que era dins de la banyera, submergit dins de l'aigua. Aparentment feia hores que els cos era dins de l'aigua. L'autòpsia haurà de determinar les causes de la mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia