Successos

successos

Dos ‘candidats' per al cadàver de Platja d'Aro

Els Mossos comparen les dades del mort amb les de dos homes desapareguts

Quan han passat quinze dies de la troballa del cos mig momificat d'un home en un tub de desguàs a Platja d'Aro, els Mossos tenen almenys dos casos de desapareguts per comprovar si algun d'ells podria donar nom al cos no identificat que, per la roba que duia, se suposa que va morir durant l'hivern passat.

Una de les línies d'investigació serà comprovar si l'home trobat a Platja d'Aro pot ser un veí d'Olot que, segons la denúncia que va presentar la seva mare a principis d'estiu, està en parador desconegut des del mes de gener passat. En aquest cas, es demanarà a la família si tenen algun objecte (com ara un raspall de dents) que pugui contenir ADN del desaparegut per comparar-lo amb les mostres extretes del cadàver. Si no es disposa d'objectes, ja que la família va dir que no tenia gaire relació amb el noi, la prova es farà comparant amb l'ADN de la mare o d'un familiar directe. El fet que el veí d'Olot estigui en parador desconegut des del gener lliga amb la circumstància de la mort durant l'hivern de l'home trobat a Platja d'Aro.

Els darrers dies, els Mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols també han obtingut les dades d'un altre possible candidat, després que una dona els va contactar per preguntar si el cos podria ser el del seu home, que fa molt temps que està desaparegut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia